logo
logo

Familie Maes

Achter het familiebedrijf Maes Mattress Ticking staat een hartelijke, warme familie met passie en respect voor het vak. Leer het verhaal kennen van zaakvoerder Jef Maes en zijn kinderen.

Masters in Mattress Ticking

Maes Mattress Ticking is een innovatief familiebedrijf en sinds 1926 meester in het ontwerp en de productie van kwalitatieve matrastijken. Vader Jef Maes staat aan het hoofd van het bedrijf en wordt hierin ondersteund door zijn kinderen Thibaut en Aurélie. Bij elk van hen zit de passie voor het vak in de genen.

De familie Maes is een hartelijke familie die de mensen, met wie ze samenwerkt, een warm hart toedraagt. Een persoonlijke aanpak is dan ook essentieel in elk aspect van de bedrijfsvoering, of het nu gaat om het contact met klanten, medewerkers of leveranciers. Ook de gepassioneerde medewerkers van het bedrijf maken deel uit van de grote Maes familie. Door de horizontale structuur en de familiale sfeer, die eigen is aan Maes, worden de medewerkers nauw betrokken bij het dagelijkse beheer. Hierdoor onderneemt Maes op een succesvolle en respectvolle manier en staat ze als één grote familie garant voor het succes van vandaag en morgen.


"Wij garanderen 100% Belgische topkwaliteit"

Jef Maes, Chairman

MEER INFO

"Blijvend innoveren zit in ons bloed"

Thibaut Maes, Plant Manager

MEER INFO

"Ondernemen met respect voor natuur, mens en product"

Aurélie Maes, CEO

MEER INFO