logo
logo

Vacatures

Maes is voortdurend op zoek naar dynamische medewerkers. Neem zeker een kijkje bij onze openstaande vacatures en wie weet, maak ook jij binnenkort deel uit van de Maes familie!

Bij Maes Mattress Ticking vinden we het belangrijk dat mensen op hun eigen manier kunnen bijdragen tot het succes van onze onderneming. De familiale en hartelijke bedrijfscultuur geeft iedereen de kans om het beste van zichzelf te geven. Elke medewerker krijgt de kans het verschil te maken, verantwoordelijkheid te nemen en te groeien. Op deze manier bouwt iedereen bij MMT aan zijn eigen ideale loopbaan.

Ook als er geen open vacatures zijn, leren we je graag beter kennen. Solliciteer spontaan t.a.v. mevrouw Els Vermeulen en wie weet, maak ook jij binnenkort deel uit van de Maes familie!


Maintenance Manager

Functie

  • Als Maintenance Manager sta je in voor de dagelijkse operationale opvolging en het preventief onderhoud van het machinepark.
  • Je geeft leiding aan 3 technische medewerkers en neemt hierbij een coachende en motiverende rol op.
  • Naast het uitwerken van een preventief onderhoudsplan, detecteer je zowel elektrische als mechanische storingen en los je deze efficiënt op samen met je team.
  • Je bent verantwoordelijk voor het budget van jouw afdeling. Bij investeringen bied je de nodige ondersteuning aan de directie.

Profiel

  • Je bent in het bezit van een diploma bachelor elektromechanica of industrieel ingenieur elektromechanica.
  • Je kan minimaal 3 jaar ervaring in een productieomgeving voorleggen.
  • Je hebt een hands-on mentaliteit en een passie voor techniek.
  • Communicatief, organisatorisch en sociaal zijn eigenschappen die jou typeren.

Aanbod

We bieden je een boeiende job met verantwoordelijkheid in een modern familiebedrijf actief in de dynamische sector van de textiel. Je bouwt mee aan de toekomst van een solide onderneming met een no-nonsense bedrijfscultuur, die steeds op zoek is naar technologische vernieuwingen. Je kan rekenen op een aantrekkelijk loonpakket.

Interesse?

Geïnteresseerde kandidaten mailen hun sollicitatiebrief met uitgebreid cv naar MAES MATTRESS TICKING N.V., t.a.v. mevr. Els Vermeulen (els.vermeulen@mmt.be). Wij zorgen voor een discrete en snelle behandeling van uw kandidatuur.

Reportage Kanaal Z

Na de succesvolle implementatie van Microsoft Dynamics 365 kwam de Belgische televisiezender Kanaal Z kijken hoe de geïntegreerde IT-aanpak van Maes Mattress Ticking het bedrijf helpt om flexibel in te spelen op nieuwe trends in de markt. De Engels ondertitelde reportage kan hier bekeken worden.