logo
logo

Vacatures

Maes is voortdurend op zoek naar dynamische medewerkers. Neem zeker een kijkje bij onze openstaande vacatures en wie weet, maak ook jij binnenkort deel uit van de Maes familie!

Bij Maes Mattress Ticking vinden we het belangrijk dat mensen op hun eigen manier kunnen bijdragen tot het succes van onze onderneming. De familiale en hartelijke bedrijfscultuur geeft iedereen de kans om het beste van zichzelf te geven. Elke medewerker krijgt de kans het verschil te maken, verantwoordelijkheid te nemen en te groeien. Op deze manier bouwt iedereen bij MMT aan zijn eigen ideale loopbaan.

Ook als er geen open vacatures zijn, leren we je graag beter kennen. Solliciteer spontaan t.a.v. mevrouw Els Vermeulen en wie weet, maak ook jij binnenkort deel uit van de Maes familie!


Textieldesigner

Taken

  • U werkt in de boeiende en uitdagende sector van de textiel, een markt met een zeer sterke dynamiek vol afwisseling.
  • U ontwerpt dessins voor geweven en gebreide matrastijk aan de hand van de huidige trends en werkt hiervoor samen met het designteam.
  • Samen met de andere designers werkt u mee aan het uitwerken van onze collectie alsook aan klantspecifieke opdrachten.
  • U werkt mee aan het maken van moodboards en presentaties.
  • U vertaalt de designs productietechnisch.
  • U volgt de nieuwe modetrends op en bezoekt beurzen.

Profiel

Wij kijken uit naar een creatief persoon met het nodige inzicht in modetrends. U genoot een opleiding Textiel- en Designtechnieken, grafisch ontwerp of kunst.
Uw voornaamste troef is uw artistiek talent en de kennis om een ontwerp om te zetten naar technische textielspecificaties die worden uitgewerkt op een geavanceerd cad cam systeem EAT. U heeft oog voor kleur en compositie. Bij voorkeur hebt u een sterke kennis van bindingstechnieken.
U bent gedreven, wil zich bewijzen en hebt een flexibele persoonlijkheid.

Aanbod

  • Een boeiende job in een modern textielbedrijf dat steeds op zoek is naar technologische vernieuwingen.
  • Een solide onderneming met een uitstekende rating en een no-nonsense bedrijfscultuur.

Interesse?

Geïnteresseerde kandidaten mailen uitgebreid cv en pasfoto naar MAES MATTRESS TICKING N.V., t.a.v. mevr. Els Vermeulen (els.vermeulen@mmt.be). Wij zorgen voor een discrete en snelle behandeling van uw kandidatuur.

Reportage Kanaal Z

Na de succesvolle implementatie van Microsoft Dynamics 365 kwam de Belgische televisiezender Kanaal Z kijken hoe de geïntegreerde IT-aanpak van Maes Mattress Ticking het bedrijf helpt om flexibel in te spelen op nieuwe trends in de markt. De Engels ondertitelde reportage kan hier bekeken worden.